Uitvaartbus

Als alternatief op het rouwvervoer per auto is er de uitvaartbus. De bus is van binnen luxe gestoffeerd en sfeervol ingericht. De stoelen zijn zo geplaatst dat u gezamenlijk rondom het midden van de bus zit. U kunt met ongeveer twintig familieleden en vrienden - samen met de kist met het lichaam van uw dierbare - worden vervoerd. Het bijzondere is dat u niet apart in een volgauto achter de rouwauto aanrijdt, maar dichtbij de overledene blijft. Het is mogelijk om passende muziek in de bus te laten spelen.

Kinderrouwauto

Als een kind sterft, vinden veel ouders een grote rouwwagen niet geschikt voor het vervoer van de kleine kist met hun overleden kind. Daarom zijn er speciale kleine rouwauto’s voor kinderen. De inrichting van deze auto lijkt op een kinderkamer, met lichte kleuren en knuffels. Op verzoek kan de auto enkele dagen voor het huis geparkeerd staan, om samen met nabestaanden naar wens in te richten.

Uitvaartkoets

Een stijlvolle wijze van rouwvervoer is de uitvaartkoets. De paarden hebben passende dekkleden, in de kleur van de uitvaartkoets. U kunt kiezen voor alleen een koets voor de kist, maar ook voor vervoer per koets voor de nabestaanden. Ook een kransen- of bloemenkoets is mogelijk.

Motor met zijspan

Is de overledene bijvoorbeeld een motorliefhebber, dan zou de Harley Davidson met zijspan een passend vervoersalternatief kunnen zijn. De kist gaat op de speciale zijspan. De motor kan met of zonder chauffeur worden gehuurd.

Uitvaartfiets

Een andere vorm van uitvaartvervoer is die met de fiets. Met een speciale open fietskar kan de kist worden vervoerd. En ook een bakfiets is mogelijk. Een bijzondere vorm van rouwvervoer. Want óók de nabestaanden worden dan op de fiets verwacht, achter de kist aan. Gezamenlijk brengt u op de fiets uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats.

Uitvaarttruck

U wilt uw begrafenis graag verzorgd hebben op een manier die bij u past. Van de keus van een kist tot en met het vervoer. Met De Uitvaarttruck heeft u nu een unieke manier om naar uw laatste rustplaats te worden gereden. De Scania truck van De Uitvaarttruck is uitgevoerd met een stijlvolle bak en een interieur in stemmig donkergrijs. Uw begrafenisondernemer kan de truck huren inclusief representatieve chauffeur. Het werkterrein van De Uitvaarttruck is geheel Nederland.

053 432 19 55